Nieuws november

Door

Beste bewoners van het Hoefveld, 

2020 nadert zijn einde. Het is een jaar dat we niet snel zullen vergeten.

Corona beheerst nagenoeg ons hele leven! Ook het verenigingsjaar van de BGH is niet geworden wat we er ons van hadden voorgesteld. Een stadswandeling, onze jaarlijkse dagtrip in oktober, de Algemene Leden Vergadering. Bijna niets ging door, maar gelukkig hebben we nog het speelveldje kunnen aanleggen en openen en verder de AED kunnen realiseren. Bij de opening van het speelveldje waren 30 personen aanwezig onder stralende zonnige omstandigheden. Wij als BGH zijn blij met het getoonde initiatief en hopen dat de kinderen nog lang en veel gebruik maken van de geplaatste toestellen. We zijn inmiddels begonnen met een digitale nieuwsbrief en willen verder uitbreiden met communiceren via andere sociale media.

Laten we hopen dat we snel weer het normale leven kunnen oppakken en komend jaar weer activiteiten kunnen plannen (en laten doorgaan).

Algemene ledenvergadering 

Wat de Algemene Leden Vergadering (ALV) betreft: alleen de kascontrole heeft plaatsgevonden. De leden van de kascontrolecommissie, mevr. Jacobs en de heer Schiffelers, hebben de leden voorgesteld om de penningmeester, decharge te verlenen voor het gevoerde financiële beleid. Hier zijn enkele bijlagen bijgevoegd (als download beschikbaar), o.a. de het overzicht van 2019, de begroting van 2020 en het verslag van de ALV van 2019. Indien U op- of aanmerkingen hebt op de bijgevoegde stukken, kunt u uw opmerkingen kenbaar maken door ons een mail te sturen. (bghoefveld@live.nl).

Download verslag ALV 24.04.19

Download financieel overzicht 2019 en begroting

Download Decharge kascontrole

Toekomst bestuur

Jos Beckers, Leo Phillipi en Marleine Heinrichs hebben aangegeven te gaan stoppen met hun functie binnen de BGH. We werken natuurlijk nu verder aan de toekomst en hebben gesprekken met personen die interesse hebben om plaats te nemen in het bestuur. Via deze weg hopen wij ook andere bewoners te bereiken die interesse hebben in een bestuursfunctie. In principe zullen de huidige bestuursleden aftreden op 01-07-2021. Heeft u interesse of nog een vraag omtrent de werkzaamheden, mail ons gerust.

Blijf gezond en hopelijk tot gauw.

Namens het bestuur van de BGH.

Jos Beckers

Nieuwsbrief

Mis nooit belangrijke nieuwtjes en blijf altijd op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwbrief.

Gerelateerde berichten

Pietenactie 3 december 2022

Ook dit jaar organiseert BGH weer een Pietenactie.

Deze staat gepland op zaterdag 3 december. Na inschrijving wordt een week voor aanvang de precieze tijd gecommuniceerd. 

Interesse? Vul dan hier het aanmeldformulier in.

Fotowedstrijd

Heb je een mooie foto van onze wijk? Verdient die een plekje op onze site?

Stuur je mooiste foto op en maak kans om geselecteerd te worden.